Tėčiu tapęs Albinas DELFI pasakojo, kad tai „su niekuo nepalyginamas jausmas“. Pasidomėjus, kaip jaučiasi Eglė, jis patikino, kad tiek ji, tiek jų sūnelis jaučiasi puikiai.

Beje, pora jau spėjo net ir vardą išrinkti. Pirmagimį jie pavadino Kristupu.

Pora susituokė 2014 rugpjūtį, po dvejų metų draugystės. Dar prieš vestuves pora pasakojo, kad nori jaukios ir paprastos šventės. Eglė su Albinu neslėpė, kad ir šeimos pagausėjimą planuoja netrukus po vestuvių.

Žinia apie Eglės nėštumą pasklido praėjus lygiai metams po santuokos, 2015 m. vasaros pabaigoje.

Eglė tąkart įsiamžino jaukioje, laukimą įamžinusioje, fotosesijoje. Nėštukės pilvuką prieš fotoojektyvą demonstravusi moteris buvo pasipuošusi trumpute nėriniuota balta suknele. Su ja kartu pozavo ir jos vyras Albinas Keturka.

Nuo spalio mergina nebekoncertuoja su grupe „4 roses“. Merginos neieškojo, kuo pakeisti į motinystės atostogas išlydėtą kolegą. Dabar dainininkės scenoje pasirodo trise.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)