Naujieną DELFI patvirtino pati Rūta. „Sūnus, žinoma, sūnus“, – pasidžiaugė Rūta. Sutuoktiniai savo sūnui išrinko dvigubą vardą – Jonas-Antanas.

Žinia apie Rūtos nėštumą pasklido vasaros pabaigoje. Prasidedant naujam televizijos sezonui, R. Mikelkevičiūtei nepavyko nuslėpti vis didėjančio pilvuko.

„Jei būčiau nežinomas žmogus ir galėčiau tai nuslėpti, tikrai nei viešinčiau, nei tvirtinčiau. Bet dėl pasikeitusių formų negaliu to nuslėpti. Šeimos pagausėjimas yra vienas intymiausių dalykų. Vieni tokia žinia nori dalintis su visa Lietuva ir pasauliu, skelbti, kur tik galima, ir tai tikrai suprantama. Bet kitiems ši žinia yra labai sakralus ir intymus dalykas. Aš esu tas žmogus, kuris linkęs pasilikti tokius asmeniškus dalykus tik sau ir savo artimiems žmonėms, - pasklidus žiniai apie nėštumą DELFI kalbėjo Rūta.

Pirmą kartą viešai su suapvalėjusiu nėštukės pilvuku Rūta pasirodė LNK sezono atidarymo iškilmėse. Raudonu kilimu žengusi moteris tąkart maloniai pozavo fotografams.

Nėštumo metu R. Mikelkevičiūtė nenutraukė savo darbų, vedė savo laidą. Tiesa, laidos prodiuseriai moteriai neleido filmavimų metu stovėti, jai buvo pastatyta speciali kėdė, kad filmavimų metu jaustųsi komfortiškai.

Su sutuoktiniu, montažo režisieriumi Rolandu Remeikiu Rūta augina paauglę dukrą Dominyką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1835)