Kauno „Žalgirio“ ir VilniausLietuvos Ryto“ kovą Monika su ją atlydėjusiu vaikinu stebėjo įsitaisę pirmosiose eilėse. Nė vienas nesislapstė nuo fotoblyksčių.

M. Šalčiūtė jau ilgą laiką nebuvo viešai pristačiusi savo vaikino. Prieš kelis metus netektį patyrusi mergina vis buvo užklumpama su žaviais vaikinais, tačiau, anot jos, tai tebuvo jos draugai, o ne vaikinai.

Pastaruoju metu Monika vis daugiau laiko leisdavo su Ugniumi Kiguoliu. Pora prieš fotoobjektyvus neslėpė vienas kitam šiltų jausmų, tačiau apie santykius neatviraudavo.

M. Šalčiūtė neslepia, kad pastaruoju metu vis daugiau laiko praleidžia Kaune, nors gyvena Vilniuje. Pasak Monikos, keliai į Kauną veda dėl darbinių reikalų, nors ne paslaptis, kad ir Ugnius yra iš Kauno.

Ir nors pavyko išsiaiškinti, kad jo vardas - Lukas, kas iš tikrųjų sieja interneto sensacija tituluojamą Moniką ir jį - dar nežinia.

Varžybų įkarštyje Monika įsiamžino su Luku asmenukėje ir ją paviešino savo feisbuke. Ir pats Lukas po krepšinio varžybų pasidalijo nuotrauka, kurioje buvo įamžinta jo ir Monikos vakarienė Trakuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (456)