Į šventę atvyko Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, kuri viso renginio metu ant rankų sūpavo trijų mėnesių dukrytę. „Nepratinu jos prie visiškos tylos, todėl muzika jos negąsdina, – pasakojo Ineta. – Pirmą kartą su ja į renginį išvažiavom, kai jai tebuvo dvi savaitės. Viso koncerto metu ji prabuvo labai rami.“ Muzika ir šurmulys negąsdino ir kitų mamyčių atžalų.

Renginyje pasirodžiusi Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė buvo kartu su vos mėnesio sūneliu. Rūta ne tik pirmą kartą viešumoje pasirodė su neseniai gimusiu kūdikiu, bet ir pademonstravo puikias formas.

Mamyčių fiestoje dalyvavo ir Ingrida Martinkėnaitė, Skaistė Steikūnaitė, Justė Starinskaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta. O renginį vedė neseniai atžalos susilaukusi Aistė Paškevičiūtė.

Podiumu žengusius mažuosius modelius, kurie demonstravo naujausią vaikiškų drabužių kolekciją, plojimais palaikė ir būrys į šventę užsukusių žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)