Ankstyvą vakarą į naktinį klubą išsiruošę svečiai pademonstravo fantaziją – pasipuošė išties įspūdingai. Renginyje pasirodė televizijos laidų vedėja ir atlikėja Ieva Stasiulevičiūtė, pasipuošusi išskirtiniu baltu drabužiu. Dalyvavo ir vienas vakaro kaltininkų - Alfas Ivanauskas, o taip pat - atlikėja Elena Puidokaitė bei verslininkė Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė.

Pasimėgauti prabangia švente atvyko ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, kuri iš minios išsiskyrė itin akį traukiančiomis kelnėmis. Kiti svečiai taip pat nestokojo fantazijos rikdamiesi drabužius.

Ypatingą stiliaus pojūtį pademonstravo ir pati Agnė Jagelavičiūtė, pasipuošusi tamsiai žalia raštuota suknele ir per petį persimetusi kailinius. Kartu meiliai pozavęs jos vyras buvo kiek kuklesnis, žmonos šventėje pasirodė su juodu kostiumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)