„Mane visada traukė originalus garderobas, daiktai su savo istorija. Kiek save pamenu, įsigydavau tik rankų darbo avalynę ir rankines“, – sakė atlikėja. Ji atviravo, kad iki visiškos laimės trūko tik originalių paltų ir megztinių. Taip gimė prekės ženklas „DeaChione“, kuris reprezentuoja vienetinius, šiuolaikiškus drabužius, atspindinčius gilias tradicijas.

Š. Džaniašvili pasakojo, kad pavadinimas gimė besklaidant graikų mitologijos puslapius. „Pavadinimas reiškia sniego deivę. Šie megztiniai nėra skirti tik tiems atvejams kai šalta. Jie kuriami išskirtinumą ir dėmesį vertinančioms moterims, nes su šiais megztiniais ir paltais nepavyks vien sušilti ir likti nepastebėtai“, – šypsojosi kūrėja.

Moteris ilgai nesvarstė ar verta imtis šios veiklos, nes, pasak jos, svarbiausia daryti tai, ką mėgsti, kuo džiaugiesi ir kas teikia malonumą bei kūrybinį pasitenkinimą.

Pirmąjį modelį Šorena sukūrė padedama mamos. Sugalvojusi dizainą, spalvų gamą ji kreipėsi pagalbos į mamą, kuri yra profesionali mezgėja. „Moterys, pamačiusios galutinį rezultatą, ėmė klausinėti, kur gali įsigyti kažką panašaus. Megztinis buvo įvertintas ir Prahoje vykusios mados savaitės metu, tris dienas iš eilės buvo laikomas favoritu. Sulaukiau komplimentų net iš mados žurnalo „Elle“, o tai suteikė dar daugiau entuziazmo“, – džiaugėsi Š. Džaniašvili.

Gražuolė iš Gruzijos naujos savo veiklos nevadina hobiu, labiau patinkančiu darbu, nes kol kas tikrai yra ką veikti. „Džiaugiuosi pirmąja patirtimi su Rūta Jaunkauskaite, kuri padėjo įgyvendinti neeilinę fotosesiją. Drabužius galima ne tik pamatyti, bet ir užsisakyti „DeaChione“ Facebook paskyroje. Mielai bendrauju su moterimis, patariu joms, drauge renkamės modelius ir spalvas. Tai viena maloniausių darbo dalių“, – šypsojosi Šorena. Ateityje moteris planuoja atidaryti ir elektroninę parduotuvę.

Š. Džaniašvili džiaugėsi, kad gyvena aktyvų gyvenimą. Pasak jos, diena prasideda kūrybiškai, energingai ir šis veiklos varikliukas sustoja tik einant miegoti.

Gruodžio mėnesį kūrėja pasirodys Kaune vyksiančioje mados mugėje „Fashion Bazaar“ bei ruošia staigmeną vilniečiams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)