„Seksualiausias pasaulyje skrydis“, – taip savo feisbuke rašė Indrė, pranešdama, kad šiuo metu keliauja iš Niujorko į Paryžių. Be to, ji paviešino ir asmenukę iš lėktuvo, kurioje ji prigludusi prie savo vyro Jogailos šono, įsitaisiusi kėdėje su pagalvėmis.

Jogailos ir Indrės Morkūnų medaus mėnuo

Pirmąja medaus mėnesio stotele garsiai porai tapo Vietnamas, vėliau jie buvo Singapūre. Ir nors prieš vestuves pora nebuvo linkusi atvirauti apie savo santykius, po puotos mielai dalijasi savo gyvenimo akimirkomis. Pastaruoju metu abiejų sutuoktinių feisbuko anketose – daugybė nuotraukų iš medaus mėnesio kelionės.

Primename, kad amžiną meilę Jogaila ir Indrė vienas kitam prisiekė rugsėjo 5 dieną, sostinės Šv. Kazimiero bažnyčioje. Tądien tuoktuvių ceremoniją stebėjo visas būrys pramogų pasaulio atstovų, verslininkų bei politikų.

Jogaila su Indre skrydžio į Prancūziją metu turėtų mėgautis panašiais patogumais, kaip įamžinta šiame vaizdo įraše:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)