Grožio paslaptis tiek vyrams, tiek moterims vakaro metu atskleidė lietuviškos kosmetikos „Driu Beauty“ kūrėja Indrė Urbanavičienė. Ji taip pat pasakojo apie tobulos odos paslaptis, kosmetikos produktų sudėtis. Paskaitoje išsamiai apžvelgta odos sudėtis, išskirti ją sendinantys veiksniai.

Į vakarėlį atvyko stilistė Asta Valentaitė kartu su buvusia Simo Jasaičio žmona Vaida Klizaite, taip pat dainininkė Renata Voitechovskaja-Norvilė, įvaizdžio guru Eugenijus Skerstonas, modelis Simona Burbaitė ir kiti. Renginys vyko Marijos Palaikytės ir Julijos Valiulienės vyrų stiliaus studijoje.

Pradėjus rinktis svečiams, į vakarėlį atvyko ir Juozas Liesis, kuris, vos pamatęs susirinkusiuosius, garsiai išsakė nuogąstavimus: kasdieniais drabužiais apsirengęs vyras pasipuošusių žmonių minioje pasijautė nepatogiai.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)