Vyrai, atsižvelgdami į reikalavimus, pasipuošė juodais smokingais, puoštais atlasiniais atlapais. Tiesa, kai kurie buvo drąsesni ir nelaužydami aprangos kodo pasirinko rudos ir mėlynos spalvos smokingais. Pagal šį aprangos kodą, prie smokingų derinami balti marškiniai stačia apykakle ir avimi juodi suvarstomi batai.

Fantaziją vyrai galėjo pademonstruoti rinkdamiesi aksesuarus: varlytes, kaklaraiščius, juosmens juostas, dekoratyvines nosinaites ar diržus. Beje, pastarasis privalo būti tokios pat spalvos, kaip ir smokingas.

Moterys šiam vakarui privalėjo rinktis ilgas, žemę siekiančias sukneles ir nepersistengti derinant papuošalus. Šie turėjo būti prabangūs, tačiau nedominuojantys aprangoje: auksiniai ar sidabriniai papuošalai, grandinėlės, perlų vėriniai ar deimantais puošti aksesuarai.

Švedijos karališkosios poros vizitas Lietuvoje truks tris dienas. Tai jau antrasis šios karališkosios poros valstybinis vizitas Lietuvoje. Pirmasis vizitas įvyko Lietuvai atgavus nepriklausomybę 1992 metais. Švedijos karalius Karlas XVI Gustavas su karaliene Silvija mūsų šalyje taip pat lankėsi 2009 metais, kuomet Lietuva minėjo vardo tūkstantmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)