Daugiau nei 100 tūkst. gerbėjų savo feisbuko paskyroje turinti moteris, regis, kasdien tampa vis populiaresnė.

Aštrūs, o neretai ir įžeidžiantys pasisakymai, diskusijos aktualiausiomis šių dienų temomis ir aukso vertės stiliaus patarimai – nuolat įvykių sūkuryje esanti Agnė, regis, ne veltui pelnė vienos ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio asmenybių titulą.

Susisiekus su pačia Agne, ši patikino, kad jokių asmeninės šventės detalių tikrai neviešins. „Jau 15 metų į gimtadienius, savo asmenines šventes, nekviečiu jokių žurnalistų. Apskritai, aš net nešvenčiu jų“, – kalbėjo A. Jagelavčiūtė. – Niekada nekviečiau ir nekviesiu, nes tai daryti, mano nuomone, yra ligota.“

Stilistė nepagailėjo kandžių replikų savo šventes viešinantiems asmenims. „Tie, kurie viešina tokius dalykus, man atrodo durniai. Na, nebent tai yra darbas ir jie turi atidirbti, – dėstė Agnė. – Aš nereklamuoju jokio šampano, todėl šventę pasilieku sau.“

Tvirtą poziciją išrėžusi moteris pridūrė, kad nėra Prezidentė, nori intymumo ir nenori, kad svetimi žmonės vėliau aptarinėtų jos šventę. „Kas aš tokia, kad nepažįstami žmonės švęstų mano gimtadienį?“, – retoriškai klausė A. Jagelavičiūtė.

Feisbuke daugybės sveikinimų sulaukusi jubiliatė nepraleido progos kandžiai pajuokauti. „Pakviesčiau tą idiotą Putiną kartu švęsti, kad apsiramintų, bet kažkur nukišau numerį“, – savo paskyroje rašė A. Jagelavičiūtė. Prieštaringai vertinamas Rusijos prezidentas taip pat švenčia savo gimtadienį spalio 7 dieną.

Jūsų dėmesiui - A. Jagelavičiūtės išvaizdos pokyčiai nuo 2006 metų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)