„Atvirai prisipažinsiu – kai buvau vaikas, svajojau turėti tikrą „Jeep“ visureigį ir pagaliau mano svajonė išsipildė. Šis džipas man patinka tuo, kad yra erdvus ir didelis, tad tinka prie tokių galiūnų, kaip aš. Už šio automobilio vairo man sykį jau teko sėdėti – per Metų automobilio bandymus ir tuomet įspūdį padarė puikus kelio matomumas, nes sėdi aukštai, bei pravažumo savybės – man pačiam kartais tenka automobiliu įveikti pusnis. Smagu, kad dabar šį automobilį galėsiu vairuoti kasdien“, – sakė Ž. Savickas.

Pasak pranešimo spaudai, automobilis, kuriuo nuo šiol važinės Ž. Savickas kainuoja 60 tūkstančių eurų. Jo viduje sportininkas ras prabangų interjerą, oda apmuštas šildomas ir ventiliuojamas sėdynes, medžio ir chromo apdailos elementus, verstos odos lubas su dviejų dalių stoglangiu, itin kokybišką garso sistemą. Ne ką mažesnį įspūdį palieka ir automobilio išorė: atnaujinto dizaino modelis atrodo veržlus ir solidus, galingumą perteikia 20 colių skersmens specialaus dizaino matiniai poliruoti ratlankiai, LED dienos šviesos lempos ir „Bi-Xenon“ tipo priekiniai žibintai, reaguojantys į vairo pasukimo kampą, taip geriau apšviesdami vingiuotą kelią naktį.

Tarp visureigio technologijų – ir kito automobilio automatinio sekimo funkcija, adaptyvi greičio palaikymo sistema, susidūrimo prevencijos technologija, aklosios zonos stebėjimo sistema.

Kaip ir pridera galiūnui, Ž. Savicko „Jeep Grand Cherokee“ neturės neįveikiamų kliūčių – 3,0 l darbinio tūrio V6 variklis išvysto 184 kW galią ir gali vilkti iki 3500 kg krovinį. 8 laipsnių automatinė pavarų dėžė, įvairūs važiavimo režimai, traukos valdymo sistemos ir pneumatinė pavara leis sportininkui saugiai įveikti sudėtingiausias kelių atkarpas įvairiomis oro sąlygomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)