Būdamas vos 19 metų Saulius nusprendė išvykti į Anglijos ir Jungtinės Karalystės sostinę Londoną.

„Aš neturėjau kitos išeities, man reikėjo pakeisti situaciją iš esmės, – laidos metu pasakojo S. Prūsaitis. – Buvau negeras žmogus – imlus visiems blogiems dalykams“.

Laidos vedėjas klausė: „Įsivaizdavai, kad tas tviskantis miestas Londonas yra būtent tai, kur tu toli nuo visų gyvenimo negerovių?“

„Aš nieko negalvojau, – kalbėjo pašnekovas, – tiesiog žinojau, kad dabar reikia eit, sėst, skrist ir dingt“.

„Ir ką tu ten radai?“ – provokavo M. Mikutavičius.

„Aš radau labai daug dalykų: ir ašaras, ir neapykantą, ir baimę. Radau ir alkoholizmą, priespaudą ir trumpalaikę euforiją, kuri atsiranda, kai visą savaitę tave guja ir sako: „eik, debile, nupūsk lapą“ arba kažką panašaus. Ir kai tu savaitės pabaigoje gauni čekį su 230 svarų, viską užmiršti, – pasakojo žinomas muzikantas. – Bet galiausiai aš pasijutau beždžione, kuri kažkiek pasimaivius, gauna bananą“.

Laidos metu paaiškėjo, kad S. Prūsaitis darbavosi statybų srityje, tačiau to būta ne visados.

„Ar galiu paviešinti tai, ką esi pasakojęs tik man? – Klausė laidos vedėjas M. Mikutavičius. – Tu kažkada man pasakojai, kad vogdavai iš parduotuvių Londone. Ar tu tai tikrai darei?“

Taip. Kadangi į Angliją išvykau berods 19 metų ir ką, aš čia turiu tualetus jiems šveisti? Sugalvojau, kad dabar imu kerštauti, – apie savo patirtį Londone pasakojo S. Prūsaitis. – Galvoje turėjau sąrašą pačių didžiausių supermarketų ir prabangiausių parduotuvių. Aš apvogiau „Harrods“, taip pat „Selfridges“ ir ... apie kitas jau net nepamenu. Man šitie dalykai nebuvo pastovus procesas, tai dariau, kad jaunas būdamas pasigaminčiau sau adrenalino. Ar aš galiu tai padaryt? Man atrodo, kad galiu. Tai man buvo žaidimas“.

Anot Sauliaus, iš mažų parduotuvių jis vogti nedrįsdavo. Priešingai, jeigu turkų ar kitų emigrantų krautuvėlėje moteris ne taip atiduodavo grąžą, jis būdavo sąžiningas.

„Buvau jaunas ir maištingas, ir galvojau, kad niekada neturėčiau mokėti už sūrį, kavą ir elementus į CD grotuvą“, – juokiasi Saulius. – Man teko kurį laiką šiuos daiktus savintis ir gana sėkmingai. Tačiau aš niekada nevogiau iš mažų parduotuvėlių“.

Tokią žinomo dainininko elgseną M. Mikutavičius prilygino „robinhudiškai“.

S. Prusaitis pripažino, kad ir kaip buvo sunku, Londonas jam patiko: „Mane Londonas žavi, žavėjo ir žavės tuo, kad jame yra viskas, apie ką tu gali pagalvoti“, – sakė S. Prūsaitis.