Į teismą kreipėsi kreditų biuro generalinis direktorius Andrius Bogdanovičius. Jis naujienų portalui DELFI sakė, kad taip pasielgti nusprendė neapsikentęs ponios Kristinos savivaliavimo.

„Nusprendėme kovoti su vestuvių organizatorių savivale, kai jie naudojasi mūsų asmenine švente savireklamai ir kitiems tikslams. Mes prašėme K. Kaikarienės ir jos personalo nenaudoti nuotraukų iš mūsų šventės savo asmeniniais tikslais nesuderinus su mumis, tačiau tai nebuvo padaryta. Todėl mes kreipėmės į teismą ir nusprendėme teisiniu būdu pasiekti, kad visos nuotraukos būtų išimtos iš viešų kanalų ir nenaudojamos be mūsų sutikimo“, – rugpjūčio mėnesį tikino A. Bogdanovičius.

Antradienio popietę Vilniaus miesto apylinkės teisme vyko bylos posėdis dėl teisės į privatų gyvenimą ir jo slaptumą, taip pat autoriaus turtinių teisių pažeidimo ir laikinosios apsaugos priemonių.

Teisme dalyvavo ieškovas Andrius Bogdanovičius bei jo advokatė Vilija Viešūnaitė. Tačiau pati Kristina Kaikarienė į teismą neatvyko. Jos pozicijai byloje atstovavo advokatas Mindaugas Vasiliauskas.

„Iš tiesų apie visą situaciją aš žinau ir galiu pilnai ginti savo klientę be jos buvimo čia“, – teismo metu sakė advokatas M. Vasiliauskas.

Tačiau ieškovai primygtinai reikalavo, kad bylos nagrinėjime dalyvautų ir pati K. Kaikarienė. Mat visos šventės detalės buvo aptariamos tiesiogiai su ja.

„Teismas konstatuoja, kad sprendžiant šį ginčą, būtina tiesiogiai išklausyti atsakovę Kristiną Kaikarienę. Bylos nagrinėjimas negali būti pradėtas, todėl jis atidedamas“, – konstatavo teisėja. Taigi, K. Kaikarienė turės atvykti į teismą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)