Audrius paviešino nuotrauką, kurioje matyti dviejų interviu ištraukos.
„Smagu, kad net ir po metų mano interviu atsimena, – socialiniame tinkle rašė vaikinas. – Ne tik, kad atsimena, bet ir cituoja žodis į žodį!“

Nuostabos neslepiantis dainininkas tęsia toliau: „Kairėje – mano, dešinėje – „X Faktoriaus“ dalyvio Luko Dedūros atsakymai“.

„Palyginkite patys“, – siūlo dainininkas A. Janonis.

Naujienų portalas DELFI susisiekė ir su pačiu Luku Dedūra. Jaunuolis sakė, kad į interviu klausimus atsakinėjo per socialinį tinklą.

„Aš „Facebooke“ radau žmogų, kuris rašo straipsnius. Paklausė kelių klausimų ir viskas, tiek žinių. Manęs jis prašė tik kelių žodžių, o aš jam sakiau, kad paimprovizuotų, kad viskas tiesiog gražiai atrodytų. Tai ir parašė. – Pasakojo L. Dedūra ir pridūrė, – aš kai gavau straipsnį, tai pamačiau, kad gerai ten paimprovizuota buvo“.

Paklaustas, ar TV projekto dalyvis matė A. Janonio interviu, Lukas teigė jo neskaitęs: „O tai visiškai vienodas straipsnis? Nesąmonė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)