Kartu su Bjelle meilės istoriją scenoje pasakojo atlikėjas Ilja Aksionovas. Miuzikle "Lelija" dainininkai atvirai pristatė savitos ligos paliesto žmogaus kasdienybę, atskleidė pikantiškas detales, netrūko jautrios meilės istorijų. Artėjant muzikinio veikalo atomazgai, atlikėja subtiliai apnuogino ornamentais išmargintą krūtinę bei nusiėmė šviesių plaukų peruką, po kuriuo slėpėsi plika herojės galva.

Portalui MIESTE.lt susisiekus su Bjelle, ši nedaugžodžiavo: "Tai - menas". Dainininkė patikino nenorinti gilintis į nuogybių temą: "Tai tiesiog buvo menas ir nereikia diskutuoti, buvo sunku ar ne. Tai matė tie, kas buvo susirinkę salėje ir viskas. Nenoriu iškelti tų nuogybių, nes kai kurie gali interpretuoti ne taip, kaip yra."

Dar prieš pasirodymą scenoje Raminta pasakojo, kad kiekviena patirtis moko ir augina atlikėją. "Istorija labai sudėtinga, nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti paprasta ir romantiška. Tačiau joje slypi kur kas daugiau. Istorijoje kuriasi simuliacinis pasaulio vaizdas. Kiekvienas žmogus iš jos pasiims tai, ką išgirs širdimi, – gal tai bus begalinis atkaklumas, ryžtas, atsidavimas, tikėjimas. O galbūt įžvelgs ką nors atpažįstamo tik jam", - kalbėjo Bjelle.