„Vakar, pirmadienį prie mūsų namų Karmėlavoje atklydo du veisliniai šunys – labradoras ir haskis, – DELFI pasakojo Ingrida. – Labradoro šeimininkus jau radau, dabar yra likęs haskis“.

Anot I. Kazlauskaitės, atklydęs haskių veislės šuo yra gerai išauklėtas ir prižiūrėtas.

„Mano manymu, jis yra kokių 3-4 metų, pilkai baltos spalvos, akys baltos. Matosi, kad šuo yra naminis – prižiūrėtas ir paklusnus, labai mielas“, – sakė ji.

Nepavykus išsiaiškinti šeimininkų pagal šunų žymėjimo mikroschemą, I. Kazlauskaitė kreipėsi į pagrindinį šalies naujienų portalą.

„Vakar nuvežėme patikrinti, ar jis turi specialią žymę, kad galėtume surasti šeimininkus, tačiau paaiškėjo, kad jis jos neturi. Teisiškai dabar šuo užrašytas mano vardu, esu už jį atsakinga, todėl labai norėčiau paprašyti visų pagalbos, ieškant tikrųjų šio šuns šeimininkų. Juk kažkas turbūt labai liūdi netekęs savo šeimos nario“, – pagalbos prašė pašnekovė.

Atpažinusius ar ką nors žinančius apie šį haskių veislės šunį Ingrida į ją prašo kreiptis elektroniniu paštu ingrid.kazlauskaite@gmail.com.

Haskis, atklydęs į I. Kazlauskaitės namus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)