Į renginį atvyko aktorė Eglė Gabrėnaitė, aktorės Valda Bičkutė, Ineta Stasiulytė ir Aurelija Tamulytė, režisierė Gabrielė Tuminaitė, aktorius Arvydas Dapšys, rašytoja, radijo laidų vedėja Ugnė Barauskaitė ir kiti.

Kvapai namams, rankų darbo žvakės, smilkalai, kvepiantys vaško kubeliai – visi šie produktai kuriami rankomis pagal originalius receptus, pasitelkiant tiek tradicinius liaudies išminties ir patirties, tiek šiuolaikinės gamybos medotus.

„Savo gaminiuose siekiame suderinti natūralumą, ekologiją, rankų darbą su lašeliu magijos bei ezoterikos žinių. Kiekvienas produktas kuriamas rankomis pagal originalius receptus, pasitelkiant tiek tradicinius liaudies išminties ir patirties, magijos, tiek šiuolaikinius parfumerijos, žvakių, smilkalų gamybos metodus“, – sakė idėjos sumanytojai ir įgyvendintojai Marius Bartkevičius ir Vilius Malinauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)