Pasak naujas rudens tendencijas apžvelgusios Agnės Gilytės, renkant derinius vakaro modeliams ji pirmiausia galvojo apie drabužių pritaikymą skirtingose situacijose.

„Kiekvieno drabužio paskirtis – ne tūnoti spintoje, o gyventi kartu su jo šeimininku skirtingose aplinkose – biure, pasimatyme ar vakarėlyje. Visos moterys žino, koks didelis yra pirkimo džiaugsmas, tačiau patikėkit, dar maloniau, kai daiktai kartu su šeimininku gyvena skirtingus gyvenimus ir tarnauja įvairiose situacijose“, – pasakojo A. Gilytė

Formuojant šio rudens garderobą stilistė pirmiausia pataria aklai nesivadovauti tendencijomis, o rinktis tuos dalykus, kurie dera prie esamo spintos pagrindo. Tobulas šio sezono garderobas turėtų susidėti iš jau įsigytų mėgstamiausių drabužių, priderintų prie gaivių naujovių.

Renginyje pristatytoje naujoje rudens kolekcijoje šiemet drąsiai žaidžiama spalvomis – joje gausu taip madingos bordo, oranžinės ir ryškios salotinės spalvos derinių. Naujoje kolekcijoje jaučiama 70-ųjų metų retro stiliaus įtaka, kuri atsispindi drabužių fasonuose, platėjančiose kliošinėse suknelėse bei tuo laikotarpiu stipriai išpopuliarėjusiuose geometriniuose raštuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)