Į kolekcijos pristatymą atvyko vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, verslininkė Inga Stumbrienė. Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti ir neseniai vaikelio susilaukusią Oksaną Pikul-Jasaitienę, scenos kolegę Neringą Šiaudikytę, aktorę Eglė Jackaitė, verslininką Žilviną Grigaitį bei kitus žinomus veidus bei meno, kultūros, pramogų pasaulio atstovus

Indrė Kvedarienė jau seniai įrodė, kad kasdienai skirtas drabužis gali būti ne tik patogus, mielas, bet ir elegantiškas. Jaukūs, funkcionalūs ir iš tolo atpažįstami – taip būtų galima apibūdinti Indrės kuriamus drabužius. „Mano kuriami drabužiai ne tik šildo, puošia, bet ir saugo’’, – šypsosi moteris, savo kūrinius ženklindama angelo simboliu.

Dizainerė neseniai sukūrė ir papuošalų kolekciją, kurios pagrindiniu akcentu tapo angelo atvaizdas iš molio bei autentiški, sustingusios lavos karoliukai. Šių papuošalų grožį fotosesijoje visai neseniai atskleidė gražuolė Simona Starkutė.

Naujojoje dizainerės kolekcijoje „Svajotojos. Sodo romanas’’ – 15 originalių, vienetinių, kruopštaus rankų darbo modelių iš žakardo, šilko, vilnos. Prabangią kolekciją dizainerė Indrė Kvedarienė pristatys rugsėjo 16 dieną ypatingoje sostinės viešbučio „Stikliai’’ aplinkoje.

Daugiau kolekcijos pristatymo akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (285)