Tačiau nekviestą viešnią išvydę organizatoriai po kelių minučių paprašė Jolantą pasišalinti, nes esą ji įtraukta į „juodąjį sąrašą“.

Palikti patalpas paprašiusi vakarėlio organizatorė Rasa Arlauskienė prisipažino, kad iš šios nemalonios situacijos galėtų pasimokyti ir kiti į renginius be kvietimo lankytis mėgstantys asmenys.
Jolanta Leonavičiūtė (dešinėje)

„Jokio „juodojo sąrašo“ nėra. Tiesiog prieš kiekvieną renginį sudaromi žmonių, kviečiamų į renginį sąrašai. Jie derinami su prekės ženklų atstovais ir vakarėlių užsakovais. Šio vakarėlio organizatoriai taip pat buvo pasaulinio garso ženklai, – DELFI paaiškino R. Arlauskienė. – Tokia nemaloni situacija iškilo dėl to, kad ši ponia į vakarėlį atėjo nekviesta, jos mūsų sąraše nebuvo.“

Pasak R. Arlauskienės, jei be kvietimo renginyje būtų apsilankęs nežinomas žmogus, niekas galbūt nebūtų atkreipęs dėmesio.

„Galbūt tai bus pamoka kitiems asmenims, mėgstantiems į renginius vaikščioti be pakvietimo. Jei kvietime nurodyta, kad galima atsivesti žmogų, visada prašome patikslinti, ar tai bus antroji pusė, verslo partneris, kolega. Bičiulę į renginį atlydėjusi Jolanta Leonavičiūtė nei pasisveikino, nei prisistatė mums ar savininkams. Jei būtų atėjęs nežinomas žmogus, galbūt ir nebūtų niekas atkreipęs dėmesio. Kadangi ji yra žinoma, kontroversiškai vertinama asmenybė, visi atkreipė dėmesį. Aš asmeniškai tikrai prieš ją nieko neturiu, esame bendravusios ne kartą renginiuose“, – DELFI pasakojo R. Arlauskienė.

Renginyje dalyvavę svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (756)