Atsiųstame laiške A. Arutiunianas po metų laiko pateikė kaltinimus O. Šurajevui dėl tariamo pažeminimo TV3play laidoje „Akcentas“. Už tai Airinas nori prisiteisti 20 tūkst. eurų.

Skundo nuotrauką paviešinęs O. Šurajevas rašė: „Mes nufilmavome laidos seriją, kuri buvo skirta Rugsėjo 1-ajai. Airinas aka Patrauklus vyras dalyvavo joje kaip ekspertas, nes, mano kuklia nuomone, jis yra viena iš geriausių pedagogų Lietuvoje. Praėjo metai ir žmogus (Airinas) suprato! Jis viską suprato ir po metų prašo 20 tūkst.“

Pats Olegas DELFI patvirtino, kad laišką elektroniniu paštu atsiuntė Airinas, o ne teismas: „Jis pats atsiuntė laišką, tai čia atsieit rimtai, bet manau LR teisinė sistema nėra bajeris, tai rimtas dalykas, kur žmonės kreipiasi pagalbos ir teisybės“.

Pats O. Šurajevas abejoja, ar tokia byla išvis egzistuoja ir juo labiau, kad jo laukia teismas.

Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovės spaudai naujienų portalui DELFI patvirtino, kad toks skundas nebuvo gautas, o civilinės bylos numeris, pateiktas laiške - neegzistuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)