Paauglystėje bjauriuoju ančiuku vadinta Kristina Ivanova išaugo į dailią savimi pasitikinčią jauną moterį.

Grožio standartus pamynusi, o vėliau pati jais pasekusi Kristina puikiai žino, kad grožis gyvenime yra galingas ginklas. Tiesa, grupės „Magnit“ lyderė ir grožio studijos vadovė patikslina, kad svarbiausia yra vidinis, ne išorinis grožis.

Kristina Ivanova

„Ne paslaptis, kad žmonės apie mane kalbėdavo, kad iš bjauriojo ančiuko pavirtau į gulbę. Tačiau aš pasakysiu taip: „Graži moteris yra protinga moteris“. Tik protinga moteris gali sugebėti save tinkamai pateikti ir išryškinti pačias geriausias savo savybes. Tačiau ne kiekviena moka atskleisti savo moteriškąją, pačią gražiausią pusę“, – DELFI sakė K. Ivanova.

Neseniai 28 gimtadienį atšventusi žinoma atlikėja primena susiformavusį stereotipą, kad graži moteris laikoma neprotinga.

„Iš savo patirties galiu pasakyti, kad išmokus save tinkamai pateikti, susitvarkyti išorinį grožį, gyventi tampa daug paprasčiau. Tu jautiesi labiau pasitikinti savimi“, – sako Kristina.

18-kos žinoma atlikėja buvo apvalaus sudėjimo. Dabar, praėjus 10 metų, ją sunku netgi atpažinti. Tačiau net ir liekna it nendrė Kristina nepaliovė stengtis.

„Man reikėjo perlipti per save. Reikėjo labai daug drąsos užlipti ant „Mis Lietuva“ konkurso pakylos, sudalyvauti šokių projekte. Iš tiesų daug dirbau su savo vidumi. Labai daug pinigų investuoju ne į savo išorę, bet į vidinį grožį: lankau įvairias paskaitas, seminarus, skaitau daug specialios literatūros“, – neslėpė ne tik savo išorinį, bet ir vidinį pasaulį puošianti K. Ivanova.

Nors nei paauglystėje, nei dabar ji dėmesiu negalėjo skųstis.

„Buvau eilinė mergina su eiline figūra. Bet iš vyrų dėmesio sulaukdavau ir seniau. Tačiau visi pradėjo mane pastebėti tada, kai sulieknėjau ir, turbūt, pradėjau tilpti į tam tikrus grožio standartus. Ypatingai daug dėmesio sulaukiau iš moterų, kurios smalsavo, ką aš dariau, kad taip pasikeičiau, – pasakoja Kristina. – Seniau aš pati akcentuodavau savo išorę, kurią žmonės ir pastebėdavo. O dabar žmonės klausia, ką aš darau su savo vidumi, kad mano akys spinduliuoja. Visoms moterims sakau, kad labai svarbus ne tik išorinis grožis, bet ir vidinis.“

Savo kuriamam naujam muzikiniam projektui atlikėjų ieškanti K. Ivanova pastebi, kad sulaukia daug jaunų ir gražių žmonių laiškų ir anketų. Bet jie ne visi moka save pateikti.

„Visus mano lūkesčius pranoko, kai tik paskelbus apie atranką sulaukiau tokio didelio talentingų žmonių susidomėjimo. Noriu sukurti muzikinį projektą, todėl ieškau jaunų vaikinų ir merginų su puikiais vokaliniais duomenimis, kurie nebijo scenos ir nori save realizuoti muzikiniame gyvenime. Taip pat visų prašau atsiųsti nuotraukų, vaizdo įrašą ir parašyti motyvacinį laišką, kodėl būtent jis turėtų tapti mano projekto dalimi. Bet norėčiau pabrėžti, kad talentas ir sugebėjimas dainuoti yra tik viena dalis. Labai svarbu, kaip žmonės save reprezentuoja. Turi būti ne tik graži anketos nuotrauka. Labai svarbu žmogaus erudicija ir sukauptas vidinis turtas. Todėl viskas priklauso nuo to, kaip jis sugeba save pristatyti“, – sakė jaunų žmonių laiškų vis dar laukianti K. Ivanova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (405)