Modernią klasiką papildė džinsai

„Mano drabužių spintoje vyrauja moderni klasika – kostiumėliai, griežtų siluetų suknelės, kurias įpratau dėvėti dirbdama biure, kur net džinsų penktadienį nevilkėjome“, - apžvelgdama savo drabužių spintą sako žinoma moteris.Nekilnojamojo turto valdymo ir plėtros kompanijoje Gintarė dirbo beveik 3 metus.

Gimus dvynukams, savo garderobą Gintarei teko papildyti – jame atsirado daugiau laisvalaikiui skirtų drabužių: džinsų, marškinėlių ir sportinių batelių. „Ant aukštakulnių parke su dviem pipirais, kurie jau ir nemažai sveria, nepastrikinėsi“, – juokiasi Gintarė.

Daugiausia Gintarės aukštakulnių – dovanoti mylimojo

Gintarei apsipirkinėti patinka kartu su sutuoktiniu, kurio nuomonė jai itin svarbi. Anot Gintarės, vyras dažnai nustebina ir savarankiškai parinkdamas žmonai batelius, daugiausia Gintarės aukštakulnių – dovanoti mylimojo. Krepšininko žmona atvirauja, kad jų šeimoje sunkiausia apsipirkti Dariui, kurio ūgis – 204 cm.Pasak jos, pasitaikius progai Dariui viską stengiasi nupirkti Amerikoje, kur prekių aukštaūgiams pasirinkimas gerokai didesnis.

Didelis džiaugsmas Gintarei pirkti drabužius sparčiai augantiems mažyliams. „Nesu spontaniška pirkėja, kuri į parduotuvę skuba praskaidrinti nuotaiką. Mūsų šeimos apsipirkimai suplanuoti, aš visada aiškiai žinau, kokio daikto ieškau parduotuvėse. Dažniausiai garderobą atnaujinu prieš naująjį sezoną“, - sako Gintarė.

Ji prisipažįsta esanti estetė, kuriai svarbu ne drabužio prekinis ženklas, o jo kokybė ir išvaizda. „Net ir žinomiausia kompanija gali išleisti kolekciją, kurioje nerandi nei vieno daikto, kuris patiktų, todėl man svarbu ne žinomos firmos logotipas, o pats daiktas“, – teigia rudens kolekcijos veidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)