Portugalijoje Žiogų šeima jau aplankė Aveiros, Sintra, Obidos, Lisaboną, Porto, Peniche, Aveirą. „Tai labai svetinga šalis, kurioje žmonės gyvena labai ramiai, to mums reikėtų iš jų pasimokyti“, – sako R. Žiogas ir dalija patarimus būsimiems Portugalijos turistams: „Portugalijoje geras kainos ir kokybės santykis, tačiau maistas Lietuvoje skanesnis, nors portugalų desertai dieviškai skanūs! Po kelionės man reikės grikių dietos“, – juokiasi R. Žiogas ir pataria Portugalijoje dvigubo espreso neprašyti: „Ten kava tokia stipri, kad pavadinus atomine nesuklysi. Pamirškite Egiptą ir Turkiją – keliaukite į senąsias Europos šalis, kurioje gyva mūsų istorija“, – ragina R. Žiogas.

Pakeliavę po Portugaliją Žiogas, Rovena ir Riana dalyvavo šeimos draugų vestuvėse Valdemosa miestelyje, Maljorkos saloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)