Grupę „Kitokios“ įkūręs ir jos prekės ženklą išpirkęs vyras DELFI tikino, kad parduoti pavadinimą jis nusprendė norėdamas atsikratyti nereikalingo šleifo.

„Už kiek parduodu? Kaina sutartinė. Oficialios sumos neturiu. Nenoriu iš to pavadinimo uždirbti. Tik noriu atgauti bent tai, kiek į jį buvo sukišta pinigų. O sukišta buvo nemažai. Pradedant dainų įrašais ir baigiant scenine apranga. Viskas buvo finansuojama iš mano kišenės, – pasakojo keliolika tūkstančių litų investavęs D. Petrikauskas. – Kadangi su Indre jau esame išsiskyrę, su ta grupe nieko bendro neturiu ir nenoriu turėti. Nes grupė man nei pelną neša, nei garbę daro. Todėl nematau reikalo, kad tokia uodega vilktųsi iš paskos.“

D. Petrikauskas pasakojo, kad nei I. Burlinskaitė, nei grupės narė Greta Lebedeva nenori iš jo išsipirkti grupės „Kitokios“ pavadinimo ir nereaguoja į jo raginimus.

„Aš jausmų su verslu nepainioju. Tai du skirtingi dalykai. Kai įkūrėme grupę, aš viską finansavau, nes jos neturėjo pinigų. O jos koncertuodavo ir sau honorarus rinkdavo. Jei būtų su manimi bendravusios be įžeidinėjimų, būčiau tą pavadinimą padovanojęs“, – prisipažino D. Petrikauskas.

Grupės narė ir jo buvusi mylimoji Indrė Burlinskaitė situacijos detaliai komentuoti nenorėjo.

„Tegu jis mane pamiršta ir palieka ramybėje. Mes nekreipiame dėmesio. Tegu jis parduoda ką nori, daro ką nori. Vis tiek koncertuosime. Nesvarbu, ar būsime „Kitokios“, ar tiesiog kaip Greta ir Indrė“, – DELFI sakė I. Burlinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)