„Apie tatuiruotes pradėjau galvoti prieš 10-15 metų, o realizuoti – prieš septynerius. Manau, kad nėra verta net galvoti apie tatuiruotę, jeigu tu nesi 100 procentų įsitikinęs, kad tau jos reikia. Tai yra itin asmeniškas dalykas, kuris su tavimi bus labai ilgai. – DELFI sakė J. Didžiulis. – Ši – jau šeštoji mano tatuiruotė“.

Žinomas šalies tatuiruočių meistras Giedrius ant muzikanto kaklo „uždėjo“ apykaklę – vieną juodą platų žiedą iš abiejų pusių apvytą dviem siauresniais. Paklaustas, ką vaizduoja naujoji tatuiruotė, papuošusi Jurgio kūną, vyras buvo gana filosofiškas.

G. Bardauskas ir J. Didžiulis

„Įsipareigojimai sau, – DELFI sakė J. Didžiulis. – Šiaip „užsidėti“ paveikslėlių nesinori. Tatuiruotė turi būti reikšminga. Reikia idėjos ir gero meistro, kuris suprastų ir galėtų realizuoti. O Giedrius - tikras meistras. Be to, jis ne tik piešia ant odos. „Neuždės“ , ko nereikia – patars, paaiškins, pabus ir psichologu“.

Žinomas šalies vyras pasakojo, kad tatuiruotė buvo padaryta mainų principų. Mat prieš porą metų jis savo tatuiruočių meistrui studijoje įrašė kelias dainas.

„Džiaugiuosi, kad galutinis žiedas buvo padarytas „#Reanimacijos“ principu, kur menas naudojamas kaip visuomenės gydymo ir transformavimo priemonė. Gydome save ir kitus nuo materializmo pinklių per mainus, apsikeitimus ir dalinimąsi“. – pasakojo pašnekovas. – Vakar jis man atsilygino“.

Giedrius Bardauskas

Iš viso tatuiruočių salone J. Didžiulis praleido septynias valandas, penkias iš jų – vyro krūtinę ir pečius badė adata. Anot jo, skausmo tikrai netrūko, tačiau jis buvo ir malonus.

„Mane drožė kokias penkias valandas ne šiaip sau. Taip, tikrai skaudėjo. Turi skaudėti. Tačiau skausmas yra fetišistinis – kartais sušunki iš skausmo, o tam tikrais momentais ir patinka“, – DELFI sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)