Praėjusią savaitę kartu su žmona, sporto trenere Ilka Adams kelioms dienoms A. Pauliukevičius specialiai fotosesijai vyko į Izraelį. Kaip pats autorius teigė, šią šalį pasirinko dėl kelių priežasčių.

„Izraelį pasirinkau dėl kelių priežasčių. Pirmoji – kiek simbolinė. Nauja knyga yra motyvacinė, o Izraelyje prie Negyvosios jūros yra žemiausias pasaulyje taškas. Motyvacija ir kilimas į viršų dažniausiai prasideda nuo žemiausio taško, – DELFI pasakojo A. Pauliukevičius. – Kita priežastis – Izraelyje gyvena fotografė Milda Rukaitė, kuri anksčiau yra fotografavusi mane ir mano žmoną, o jos darbas yra absoliučiai fantastiškas“.

Fotosesijai sportininkas pasirinko ne išvalytą paplūdimį prie viešbučio, tačiau labiau laukinę gamtą primenančią vietą, kur jis ir patyrė nedidelę traumą.

„Mes fotografavomės apleistame,laukiniame paplūdimyje prie Negyvosios jūros tam, kad nuotraukos atrodytų įspūdingiau. Pakrantė buvo padengta druskos pluta, brendant į vandenį aš įlūžau ir pradėjau smigti į po apačia esantį molį. Druska supjaustė čiurnas ir pėdas. Kraujuodamas stovėjau sūriame vandenyje. Viena vertus, tai buvo šiek tiek skausminga – druska degino žaizdas, kita vertus, ta pati druska dezinfekavo ir žaizdos buvo švarios ir viskas gijo gerai“, – kalbėjo pašnekovas.

Supjaustytos Andriaus kojos – tai tik vienas nemalonumų. Aktyviai šiai fotosesijai besiruošęs sportininkas paskutiniu metu itin prižiūrėjo tai, ką deda sau į burną, daug sportavo.

„Šiai fotosesijai aš aktyviai treniravausi, švariau maitinausi – grįžau į sportinį režimą – transformavausi iš rašytojo į sportinininką, sporto modelį“, – sakė A. Pauliukevičius.

„Dar vienas juokingas dalykas nutiko paskutinę dieną keliaujant į oro uostą. Kadangi aš „sėdžiu ant dietos“ ir vieninteliai vaisiai, kuriuos pažįstu yra burokėliai, morkos ir svogūnai. Sustojome pavalgyti ir aš pamačiau įdomiai atrodantį geltoną vaisių. Iš pradžių nepastebėjau, kad tiek vaismedžio lapai, tiek pats vaisius buvo padengtas mažais spygliukais, kaip kaktusas. Komiška situacija, kai bandai paragauti to, ko niekada nesi matęs, ragavęs ir čiupinėjęs – susibraižiau ir rankas, ir lūpas, ir liežuvį“, – apie nuotykius Izraelyje juokdamasis pasakojo Andrius.

Pasak „Obuolio“ leidyklos knygų reklamos projektų vadovės Dovilės Remeikaitės, naujoji A. Pauliukevičiaus knyga – jau po korektūros, greitu metu bus atiduota spaustuvei.

„Knyga turėtų pasirodyti dar šį mėnesį, priklausomai nuo spaustuvės darbo, – DELFI sakė D. Remeikaitė. – Šį kartą tai bus knyga apie motyvaciją – kas tai yra, kodėl to reikia, kaip save motyvuoti. Joje kalbama apie didžiausius trūkdžius ir jų įveikimą. Iš tiesų labai naudinga knyga tiek sportinininkas, tiek ir žmonėms, kurie nori rūpintis savo kūnu, sveikata, tačiau sunkiai prisiverčia ir randa šimtą pasiteisinimų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)