Gimtadienio proga žinoma Lietuvos moteris pirmadienio popietę artimiausius draugus bei kolegas, o taip pat ir žiniasklaidos atstovus pakvietė į naują TV laidos erdvę, Vilniaus centre esantį loftą.

„Kai tiek visko sutampa, turi paminėri ir pasidalinti, – sakė B. Nichoslosn. – Šiandien aš švenčiu net keturias progas: šiandien, rugpjūčio 31 dieną, švenčiu savo gimtadienį. Šiandien LNK televizija„ pasidabinusi mano mėgstamiausia – rožine spalva, pristato naująjį TV sezoną – aš švenčiu kartu su jais. Dar sužinojau, kad šiandien yra mano dukros Izabelės vardadienis. Ir dar šiandien yra blogerių diena, o aš esu užkietėjusi blogerė, rašau jau aštuonerius metus“.

„Man visada patiko paskutinė vasaros diena, galbūt todėl, kad tą dieną švenčiu savo gimtadienį“, – DELFI sakė B. Nicholson.

Miesto centre esančioje naujojoje kulinarijos studijoje moteris su savo komanda plušėjo nuo pat ryto. Stalai buvo nukrauti įvairiausiais gardumynais bei gaiviaisiais gėrimais, o pietų šventę vainikavo Beatos cukinijų tortas su avietiniu varškės ir ispaninio šalavijo kremu.

Beatos Nicholson gimtadienio pietūs

„Nusprendžiau su jumis pasidalinti naujienomis apie naująjį mano laidos sezoną ir pavaišinti jus gimtadienio pietumis, – sakė moteris, - juk švęsti reikia kiekvieną dieną".

B. Nicholson gimtadienio pietų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Trumpai apie Beatą:

  • Beata yra jau penkerius metus TV eteryje gyvuojančios kulinarinės laidos „Beatos virtuvė“ autorė ir vedėja.

  • Beata yra populiariausio Lietuvoje tinklaraščio www.beatosvirtuve.lt autorė. Čia jau sukaupta beveik 1000 Beatos išbandytų ar sukurtų receptų.

  • Ji yra populiariausių lietuviškų kulinarijos knygų autorė. Jau išleistos 5 jos kulinarinės knygos.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)