– Vilija, šiose nuotraukose esi kitokia. Ar buvo lengva atskleisti kitą savo pusę?

– Su Elly esame pažįstamos, todėl buvo labai lengva ir gera dirbti. Galėjau atsipalaiduoti, stengiausi padaryti viską, ko ji prašė, o prašė atskleisti moteriškumą. Dažnai žmonės sako, kad to manyje pasigenda. Juk bręstu, man jau ne 18-a, žmonės keičiasi. Viskas pamažu. Kai buvau 18-os, gal dar buvo per anksti tą moteriškumą demonstruoti.

– Ar galėtum įvardyti, kas yra moteriškumas?

– (Susimąsto.) Gal paslaptingumas, žavesys, užsisvajojimas, gyvenimas kitame pasaulyje. Juk vyrai yra tokie pragmatiški ir praktiški, o moterys – svajoklės, fantazuotojos ir romantikės. Aš taip įsivaizduoju.

– Kokia moters kūno vieta Tau pati seksualiausia?

– Sėdmenys ir klubai, kojos – labai graži moters kūno dalis, aišku, jei tos kojos moteriškos. Dar kaklas labai gražu, laibas kaklas labai moteriška. Ir rankos, o jei dar laibi pirštai. Ir kai nagų plokštelės ilgos ir plokščios – labai gražu. Moterys yra gražios. Galima vos ne gabalais pjaustyti, ir visa graži. Jei yra laiminga, tai ir atrodo gražiai (šypsosi).

– Tavo kūno formos kardinaliai keičiasi dažnai per labai trumpą laiką. Kodėl?

– Ne, taip tikrai nėra. Gal retai būnu scenoje, todėl taip atrodo. Pasirodau kas kelerius metus ir taip atrodo – tai liekna, tai stambesnė. Iš tikrųjų viskas vyksta pamažu (nusijuokia). Tikrai nesportuoju, nesilaikau dietų, tiesiog šeimoje būna stresinių situacijų.

– O kas Tau pačiai moteriškiau – apvalesnės formos ar lieknas kūnas?

– Geriau jaučiuosi būdama liekna, juk kai sveikas kūnas, ir galva šviesesnė. O šiaip tikrai nesvarbu, ar esi lieknas, ar pilnesnis. Svarbu, kad žmogus gerai jaustųsi. Jei moteris gerai jaučiasi būdama stambi ar stambesnė, tai nieko baisaus. Man patinka visokie „pakabai“, todėl pati geriau jaučiuosi būdama liekna (šypteli).