„Jei būčiau nežinomas žmogus ir galėčiau tai nuslėpti, tikrai nei viešinčiau, nei tvirtinčiau. Bet dėl pasikeitusių formų negaliu to nuslėpti. Šeimos pagausėjimas yra vienas intymiausių dalykų. Vieni tokia žinia nori dalintis su visa Lietuva ir pasauliu, skelbti, kur tik galima, ir tai tikrai suprantama. Bet kitiems ši žinia yra labai sakralus ir intymus dalykas. Aš esu tas žmogus, kuris linkęs pasilikti tokius asmeniškus dalykus tik sau ir savo artimiems žmonėms“, – DELFI sakė jau keletą mėnesių vaikelio besilaukianti laidų vedėja.

Su sutuoktiniu, montažo režisieriumi Rolandu Remeikiu Rūta augina paauglę dukrą Dominyką. Pasak pašnekovės, šeimos pagausėjimas buvo labai lauktas ir planuotas.

„Kitaip ir negalėtų būti. Šis vaikelis buvo labai planuotas ir labai lauktas“, – gyvenimo permainomis džiaugėsi ji. 

Pati ryškiausia LNK žvaigždė veda pokalbių šou „Valanda su Rūta“. Taip pat yra vienos populiariausių gyvenimo būdo laidų „Nuo... Iki...“ kūrėja. Kadangi Rūta jaučiasi puikiai, ji ir toliau sėkmingai darbuosis televizijoje, sau pamainos ieškoti neketina.

„Kol kas dar sunku pasakyti, nes dabar yra laikotarpis, kai daug ką sprendžia sveikata ir jos norai. Bet kadangi aš jaučiuosi kaip niekada gerai, esu kupina ypatingos energijos, planuoju ir toliau dirbti. Be to, besilaukiančios moterys yra ypatingai gražios ir ypatingai emocionalios, laida bus dar geresnė. Joje bus dar daugiau emocijų“, – kalbėjo R. Mikelkevičiūtė.

R. Mikelkevičiūtės vaikelis į pasaulį atkeliauti turėtų ateinančią žiemą. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)