Vilniaus į Klaipėdą vykęs vyras automobilio vairuotoją rado vienoje interneto grupėje, kurioje žmonės važiuodami į kitus miestus ieško pakeleivių. Nors būta ir nemažai atvejų, kai tokios avantiūros pasibaigė ne itin sėkmingai, tačiau L. Fergizas vairuotojo ir jo automobilio liko nustebintas tik, kaip pats sakė, iš gerosios pusės.

Pasak verslininko, „Mercedes Benz“ markės automobilis buvo vokiškas, naujas ir itin saugus, tad jis net nepajuto kaip vairuotojas leistiną greitį viršijo dvigubai.

„Automobilis limuzino klasės tad visai nesijaučia greičio. Tik furos lieka kaip stovinčios už mūsų. Su juo jaučiausi saugiau nei su kitu važiuodamas 140 km/h greičiu“, - naujienų portalui DELFI kelionės įspūdžius pasakojo L. Fergizas.

Verslininkas taip pat atskleidė ir automobilio charakteristiką ir jo teikiamus malonumus. „Tas automobilis yra stebuklas. Labai tylus, stabilus, jokios greičio vibracijos nesijautė. Mane masažavo posūkiuose masažinė sėdynė“, - automobilio teikiamais pranašumais negalėjo atsidžiaugti L.Fergizas.

Anot, verslininko kelių policijos automagistralėje Vilnius-Klaipėda pavyko išvengti, o įgūdžių nestokojantis automobilio vairuotojas puikiai pažinojęs kelią ir prie radarų sulėtindavęs greitį.

„Tokio stipraus vyro psichologiškai, fiziškai ir finasiškai nesu seniai sutikęs“, - gražių žodžių jį pavežusiam vairuotojui negailėjo L. Fergizas.

Paklaustas, ar niekada nėra bandęs pasiekti tokio greičio automobilį vairuodamas pats, L. Fergizas atskleidė apie prieš kelis metusi buvusį įvykį.

„Aš esu seniai, prieš 5 metus, pats vairavęs naują „Tiguan“ iš Panevėžio 160 km/h. Man tada, pamenu, delnai prakaitavo. O šiandien kaip keleivis, važiavęs 240 km/h labai saugiai jaučiausi. Bet nepamirštama atrakcija buvo. Vokietijoje tai normalus greitis. Bet Lietuvoje paliko man įspūdį“, - apie itin ekstremalius nuotykius DELFI kalbėjo vyras.

Jei šis automobilis paliko tokį didelį įspūdį, galbūt verslininkas ketina įsigyti tokį ir pats?

„Taip, mintis gera. Kai turėsiu atliekamą 100 tūkstančių eurų, kodel gi ne?“, - retoriniu klausimu pokalbį baigė L. Fergizas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)