Liutauras sako „Taip“:

Juodiesiems ikrams

„Galėčiau juos šaukštais valgyti tiesiog iš skardinės. Tai man vienas skaniausių dalykų. Per metus du tris kartus leidžiu sau tokį malonumą. Nedažnai, bet kai turiu galimybę, niekada neatsisakau.“

„Foie gras“

„Tai specialiai augintų (taikant priverstinį penėjimą – aut. past.) ančių kepenys. Kai kurie jų nemėgsta, nes vadina tai gyvūnų kankinimu, bet tai vienas skaniausių delikatesų. Tai nėra įprastos kepenėlės, kaip visi įpratę matyti, jos visai kitokios.“

Senam šampanui

„Nesvarbu, kuriais metais tas šampanas pagamintas, svarbu, kad buvo taip gerai pagamintas, jog gamintojas jį pažymėjo spaudu kaip tinkamą ilgai laikyti. Kainuoti jis gali 60, 300 ar net 1,5 tūkst. eurų.“

Manilos mangams

„Taip jie vadinami Meksikoje, dar auga Tailande. Kadaise jų buvo galima nusipirkti ir Lietuvoje, vienas kainavo apie 7 eurus. Aišku, Meksikoje tiek nekainuoja. Šie mangai neturi plaušo, yra pailgesni ir plokštesni nei standartiniai, geltonos spalvos.“

Jautienai

„Man patinka aukštos kokybės sauso brandinimo jautiena, kurios aukštas riebalingumo lygis. Tokia kokybiška kaip „wagyu“ jautiena (tai japoniška „kobe“ (arba „wagyu“) jautiena, minkščiausia pasaulyje jautukų mėsa, 1 kg kaina – apie 600 eurų – aut.past.). Retai tokios gaunu, bet labai mėgstu.“