Ši vieningų kauniečių ir „Prelegentų“ akistata nėra pirmoji. 2012 metais vykusios varžybos baigėsi lygiosiomis, o kitais metais kauniečiai be gailesčio sutriuškino šou pasaulio žvaigždžių komandą rezultatu 5:1, o pernai „Prelegentai“ pasiekė revanšą rezultatu 5:3.

Šiemet triumfavo vieningi kauniečiai, kurie nepaliko jokių šansų svečiams. Kauniečiams padėjo žvaigždžių komandos koziris – į vartus stojęs Gidonas Šapiro-Bilas. Kai jis buvo aikštėje, panemuniečiai pelnė net tris įvarčius. Visas rungtynes spaudę savo varžovus jie sugebėjo įmušti keturis įvarčius, „Prelegentai“ varžybų pradžioje galva įmušė tik vieną.

„Po apmaudaus praėjusių metų pralaimėjimo vyrai susiėmė ir parodė varžovams iš kur kojos dygsta. Tikiuosi, kad kitais metais jie sulaužys tradiciją ir vėl įkrės jiems į kaulus“,- ryžtingai nusiteikęs teigė
„Vieningo Kauno“ lyderis Visvaldas Matijošaitis.

Savo ruožtu „Prelegentai“ žadėjo kitąmet sugrįžti kaip niekad stiprūs ir atsiimti už šį skaudų pralaimėjimą.

„Tradiciškai rungtynėms kauniečiai užsakė puikų orą. Kasmet apsikeičiame pergalėmis, todėl kitąmet sugrįšime nusiteikę persverti pergalių seriją savo naudai“,- teigė vienas ir grupės „ŽAS“ narių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją