– Egle, daugelis sako, kad svarbiausia grožiui – miegas, tačiau Jūs darbą pradedate labai anksti. Ar spėjate išsimiegoti?

– Žinoma, didžiausias mano darbo priešas yra žadintuvas ir ankstyvas rytas. Galima įprasti miegoti 4–5 valandas per parą, bet vis tiek kada nors baterija išsikrauna ir reikia skirti dieną kitą vien poilsiui. Nors geras miegas – nebūtinai ilgas miegas. Neretai pusvalandis geriau nei 3 valandos popiečio miego.

– Kaip pavyksta taip anksti ryte atrodyti žvaliai?

– Atrodyti žvaliau ir puikiau padeda profesionalai, kasryt pabudinantys grožį. Visada stengiuosi ryte išsivirti kavos, rytais ji man būtina, ir pavalgyti pusryčius, kad ir kaip nedovanotinai anksti.

– Kokią grožio procedūrą, ritualą ar priemonę įvardytumėte kaip pačią būtiniausią?

– Kruopštus demakiažas su tinkančiomis veido odai priemonėmis. Tai turbūt svarbiausia mano išmokta pamoka per visą tą laiką, kol dirbu ekrane. Nuo dažno grimo kemšasi poros, tad jei demakiažas atliekamas prastai ir dar netinkamomis priemonėmis, odos ligos garantuotos.

– Ar esate ištikima vienam prekių ženklui, ar mėgstate eksperimentuoti?

– Esu dermatologų patvirtintos kosmetikos šalininkė. Kartu su dermatologe sudėliojome mano kosmetikos krepšelį iš kelių prekių ženklų produktų.

Eglė Daugelaitė

– Ar teko kada nors nusivilti grožio procedūra ar priemone?

– Niekada nenorėčiau ir negalėčiau atlikti mechaninio veido odos šveitimo. Mano oda per jautri ir po tokios procedūros atrodyčiau gerokai prasčiau nei prieš ją. Mano odai netinka ir moterų giriamas arganų aliejus. O prastų potyrių po grožio procedūrų būta nebent kirpykloje.

– Kokia gražinimosi procedūra Jums pati nemaloniausia?

– Visos, kurios bent kiek skausmingos. Vis dėlto moterys kantrios, ko nepadarysi dėl grožio ir estetikos. Labai nemalonios burnos higienos procedūros, bet bent kartą per metus ją prisiruošiu atlikti. Kita vertus, po tokios procedūros visada pasidžiaugiu rezultatu.