Rokas Milevičius šiemet tapo pirmuoju lietuviu, dalyvavusių prestižinėse „Volvo Ocean Race“ buriavimo lenktynėse aplink pasaulį. Erika lydėjo mylimąjį po pasaulio uostus - moteris buvo Roko atstovaujamos komandos „Brunel“ palaikymo komandos narė ir palaikydavo širdies draugą sudėtingųjų lenktynių sustojimo punktuose.

Pora susipažino dar mokyklos laikais, kuomet abu mokėsi Kauno Vytauto Didžiojo Universiteto „Rasos“ gimnazijoje. Nors Rokas domėjosi sportu, o Erika domėjosi vaikų mados teatru, jie turėjo bendrų draugų, tad likimas juos ir suvedė.

Liudininkais vestuvėse buvo Roko Milevičiaus „Volvo Ocean Race“ lenktynėse atstovaujamos komandos „Team Brunel“ kapitonas Bouwe Bekking su žmona. Katedroje galima buvo pamatyti ir daugiau olandų ekipos narių. Civilinės santuokos formalumus jaunieji susitvarkė taip pat bažnyčioje.

Po vestuvių jaunavedžiai skyrė kelias minutes žurnalistams ir pasidalino savo planais. Paklausti, kur plauks medaus mėnesio, jaunieji nusijuokė, kad turėjo medaus metus, kol Rokas dalyvavo plaukimo maratone aplink pasaulį. Naujoji šeima atskleidė, kad savaitę dar pabus Lietuvoje, o paskui išvyks pailsėti į užsienį.

Kol kas sunku apibūdinti kaip jaučiamės tik susituokę. Iš tikrųjų, atėjo palengvėjimas, įtampa atslūgo. Viskas jau yra oficialu. Vestuvių pasiruošimui neskyrėme daug laiko norėjosi viską atlikti greitai ir neskausmingai. Žiedams pasirinkome klasikinį rusišką auksą, nieko per daug ypatingo, kaip mūsų senelių žiedai“, - po ceremonijos įspūdžiais dalinosi Rokas Milevičius ir Erika, pasirinkusį Milevičienės pavardę.

Tuoktuvių šventė kurioje dalyvaus 60-70 žmonių vyks šalia Kauno marių esančiame komplekse „Monte Pacis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)