„Abu esame vilniečiai, todėl labai norėjome susituokti Vilniaus senamiesčio bažnyčioje. Pati bažnyčia labai jauki, maža, pačioje senamiesčio širdyje ir vienintelė atvira tikintiesiams visą parą. Kunigas Vaidas Vaišvilas sukūrė ir puoselėja nuostabią bendruomenės dvasią“, – naujienų portalui
DELFI pasakojo nuotaka.

Į ceremoniją bažnyčioje pora pakvietė gausų būrį artimųjų, bendražygių ir kolegų. O vakare už Vilniaus vyksiančioje šventėje dalyvaus tik patys artimiausi žmonės. „Jų bus iki 50. Mūsų giminės didelės“, – šypsojosi pašnekovė.

Didelio dvi dienas trunkančio pobūvio jaunavedžiai rengti nenorėjo. „Apie tai net negalvojome. Turėjome minčių kažkur išskirsti ir susituokti. Iš pradžių tai atrodė labai puiku, bet prisiminėme namiškius. Su jais taip pat smagu pasidžiaugti tokią dieną“, – tokio sprendimo priežastis moteris.
Savo vestuvių specialiai per Žolines įsimylėjėliai kelti neplanavo – tai tik sutapimas: „Rugpjūtis yra mūsų atostogų mėnuo. Tiek jaunikis gali savo institucijoje gauti atostogas, iš anksčiau buvo aišku ir dėl mano atostogų rugpjūtį. Pasirinkome vidurį, kad spėtume prieš vestuves susiruošti ir dar po to paatostogauti“.

Kopinėti medaus pora pirmadienio vakarą išvyks į Indonezijai priklausančią Balio salą. Ten jaunavedžiai praleis 10 dienų.

Rinkdamasi vestuvinę suknelę, Saulenė svarstė pačius įvairiausius variantus, tačiau jai tinkančią ir patinkančią rado proginių drabužių nuomos salone. „Eskizai buvo paišomi ne tik žodžiais, buvo tariamasi ir su dizaineriais. Į vieną saloną atvykau pasimatuoti, užsidėjau ir supratau, kad tai yra, ko aš noriu – romantiška, lengva, vasariška. Pasijaučiau labai gerai. Pajaučiau, kad tai mano suknelė“, – malonius pasiruošimo rūpesčius prisiminė ji.

Kaip atskleidė nuotaka, romantiški poros santykiai užsimezgė po pažinties vakarėlyje. Iki vestuvių pora draugavo pusantrų metų. „Kai jauti, kad šalia yra tavo žmogus, nėra ko laukti“, – atviravo pašnekovė. Sužadėtuvių žiedas ant S. Chlevickaitės rankos sužibo praėjusių metų gruodį Antverpene.

Politologas J. Survila didžiąją laiko dalį praleidžia Belgijoje, tačiau, anot nuotakos, santykiams atstumas – jokia kliūtis ir problemų dėl to nekyla. Moteris pati svarsto galimybę vykti gyventi į užsienį kartu su vyru, tačiau galutinio sprendimo kol kas priimti neskuba.

„Dabar kol kas savotiškai žavu. Tam tikrus savaitgalius galime leisti Belgijoje. Iš ten labai patogu keliauti po Europą traukiniais. Dažnai išbandome tokias galimybes. Kartais Jonas grįžta savaitgaliui į Lietuvą“, – gyvenimo skirtingose valstybėse privalumus vardijo ji.

Pora planuoja ir šeimos pagausėjimą, tačiau po vestuvių dar kurį laiką norėtų pasimėgauti gyvenimu dviese. „Mes labai mylime vaikus ir norėsime jų. Taip toli į priekį negalvojame. Kol kas norime pasidžiaugti vienas kitu, o vėliau, žinoma, sukurti didelę šeimą“, – kalbėjo šeštadienį mylimajam „taip“ ištarusi S. Chlevickaitė.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (410)