„Nutiko didelė nelaimė – trauma. Viskas įvyko kurioziniu būdu. Pasirodo, bėgiojant irgi galima susilaužyti koją, kas man atrodė neįtikėtina. Negalvojau, kad taip gali nutikti, o galbūt neatsargiai bėgiojau, – apie skaudų įvykį pasakojo I. Martinkėnaitė. – Mėgstu bėgioti miške, kur galima pasislėpti nuo karščio. Bėgau, pasimaišė šaka, matyt, neatsargiai koją pastačiau, kryptelėjo koja ir nuskilo kauliukas“.

Iš pradžių dainininkė galvojo, kad ji tiesiog nykstelėjo koją. Anot moters, taip jai yra buvę šimtus kartų. Nors skausmas ir buvo itin stiprus, ji dar gerą kilometrą pėsčiomis ėjo namo.

„Kai bėgioju, su savimi neturiu nei telefono, nei ausinuko, todėl ir paskambinti niekam negalėjau. Iš pradžių galvojau, kad stipriai nykstelėjau, tačiau skausmas buvo toks stiprus, jog supratau – bėgti negaliu, reikia kažkaip eiti namo".

Tiesa, į gydytojus moteris kreipėsi ne iš karto: „Kažkaip netikėjau, galvojau, pagulėsiu, pašaldysiu – gal praeis? Kadangi buvo pirmas kartas, tai net nežinojau, ką daryti. Vakare nuvažiavau pas daktarus ir nuotrauka parodė, kad čia viskas rimta“.

I. Martinkėnaitė tiksliai įvardinti, koks kaulas jai lūžo, negalėjo.

„Bandžiau žiūrėti diagnozę, tačiau gydytojų raštas neišskaitomas. Lūžo kažkuris kauliukas, kur pėda susijungia su čiurna“, – DELFI sakė moteris.

Po dešimties dienų Ingrida lankysis pas gydytojus, tada ir sužinos, kiek iš viso jai reikės vaikščioti su sugipsuota koja. Anot moters, gyjimo periodas yra 5-6 savaitės, priklausomai nuo traumos stiprumo. Kaip pati moteris rašė asmeninėje „Facebooko“ paskyroje, tokia trauma – tai priverstinės atostogos, kurios pakoregavo jos planus.

„Planai šiek tiek sugriuvo, tačiau turime Goda (G. Alijeva – aut.past.), kuri yra mūsų grupės narė ir šią savaitę mane pavaduos. Iš tikrųjų, aš save guodžiu, kad šitas lūžis – ne pasaulio pabaiga. Bandysime kažkaip suktis, juk planų neatšauksime. Žinoma, būtų geriau, jei būtų lūžusi ranka, o ne koja. Tokia trauma – man pirma gyvenime“.

Šiuo metu I. Martinkėnaitė ilsisi namuose, ją slaugo šeima ir artimieji.

„Slaugo dukrytė, mylimasis ir mamytė“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)