„Kokia vasara! Pirma tapau Nerijaus Numavičiaus žmona ir netrukus persikėlėme (atgal) į Jungtinę karalystę, kur planuoju toliau tęsti savo studijas. Labai džiaugiuosi dėl šio naujo savo gyvenimo etapo“, – socialiniame tinkle pranešė Lietuvos laisvosios rinkos instituto vyr. ekspertė K. Leontjeva-Numavičienė.

Civilinę santuoką birželį įregistravusi pora planuoja ir šeimos pagausėjimą. Apie tai naujienų portalui DELFI prieš vestuves išskirtiniame interviu kalbėjo p. Kaetana. „Žinoma, vaikų norėtume. Ateityje tai tikrai. Toks ir yra šeimos tikslas – turėti vaikų“, – planais dalijosi vieno turtingiausių šalies verslininkų žmona.

Pora romantiškus santykius užmezgė 2011 metų rugsėjo mėnesį. „Nerijus mane pakvietė į kavinę. Taip ir prasidėjo mūsų draugystė“, – laimingos istorijos pradžią prisiminė mylimajam „taip“ ištarusi moteris.

Žinia apie privatumą itin saugančios poros santykius šalies žiniasklaidoje pasirodė tik 2014-ųjų žiemą.

Birželį vykusių Numavičių vestuvių akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)