„Nors apie mirusį tik gerai arba nieko, bet visgi nutariau pasidalinti mintimi apie merginą, perdozavusią narkotinių medžiagų. Prieš porą dienų sužinojau, kad tas žmogus apie mane visada labai negražiai kalbėjo, skleidė šmeižtą, viešai vadino tokiais žodžiais, nuo kurių mano mamai širdį suspaustų negyvai...

Karma... Žinot, kas tai yra... Viskas gyvenime sugrįžta. Jei skleidi pyktį, neapykantą, atgalinis smūgis bus dešimteriopas. Nėra pasekmės be priežasties. Kiekviena svetimo žmogaus ašara skaudžiai kirs atgal. Anksčiau ar vėliau, bet kirs... Jei ne jums, tai jūsų atžaloms. Visada galvokit, ką darot, ką sakot. Sukurdami neigiamą aurą aplink save tik trauksit nelaimes sau. Gyvenimo dėsniai vienodai galioja visiems. Blogis traukia blogį, gėris kurs gėrį. Gyvenimas - bumerangas. Ką duodi, tą gauni“, - socialiniame tinkle „Facebook“ savo sekėjams savo mintis dėstė J. Leonavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (586)