Daugiau nei prieš 30 metų studentų diskotekoje susipažinusi pora yra neišskiriama ir šiandien.

„Šį savaitgalį su žmona minime 35-ąsias bendro gyvenimo metines. Per daugelį metų kartu matėme ir šilto ir šalto, tačiau niekada nenustojome vienas kito remti, suprasti, nelengvą akimirką padėti apsispręsti ir, žinoma, mylėti“, - sakė premjeras A. Butkevičius.

Ponia Janina, paprašyta įminti savo laimingos santuokos paslaptį, prisipažino visada pasijaučianti nejaukiai.

„Žinote, aš tikrai nejaukiai jaučiuosi, kai manęs žurnalistai prašo išduoti sėkmingos santuokos paslaptį, nes aš jos nežinau. Tikrai nesu nei santuokos, nei santykių ekspertė. Manau, kad daug daugiau papasakoti galėtų poros, kurios galbūt balansavo ant skyrybų ribos, įveikė santykių krizes. Mes to nepatyrėme, neišgyvenome, tiesiog ramiai gyvenome kartu, nes abu to norėjome. Mums visada buvo svarbūs tie patys dalykai, tos pačios vertybės“, - DELFI yra sakiusi J. Butkevičienė.

Pasak politiko žmonos, be meilės, pagarbos, pasitikėjimo ir tarpusavio supratimo turbūt tokių santykių nebūtų.

„Daugelis sako, kad dėl gerų santykių reikia daug dirbti. Aš manau, kad jei meilė yra tikra, puoselėti ją nėra joks sunkus darbas. Bent jau mes šioje srityje sunkaus darbo tikrai nedirbam. Gal tai net galima pavadinti savotišku egoizmu – elgiuosi taip, kad man būtų gera. O man gera tada, kai jam su manimi gera. Žinoma, be meilės, pagarbos, pasitikėjimo, panašaus požiūrio į atsakomybę ir tarpusavio supratimo turbūt tokių santykių nebūtų. Ir aš nežinau, kaip būtų tuomet“, - išskirtiniame DELFI interviu yra sakiusi J. Butkevičienė.
Algirdas Butkevičius ir Janina Butkevičienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (329)