Paklausta, ar ilgai ruošėsi ir rinkosi rūbus šiai iškilmingai šventei, moteris sakė, kad šiandien jai svarbiausia ne gerai atrodyti, o kartu su darbuotojais pasidžiaugti tokiu jubiliejumi.

„Šios šventės tikslas nebuvo gražiai atrodyti ir gražiai apsirengti, o pabūti su artimais žmonėmis, bendradarbiais ir kartu pasidžiaugti, – DELFI sakė J. Blažytė ir pridūrė, – kokie buvo tie 25 metai – ar blogi, ar geri, nenoriu bertinti. Šiandien noriu tik džiaugtis švente".

J. Blažytė-Uspaskich ir V. Uspaskich

Išskirtinis dėmesys šioje šventėje skiriamas daugiau kaip dviems tūkstančiams koncerno „Vikonda“ darbuotojų. Jie jubiliejų švęnčia ne po atviru dangumi, kaip visi susirinkusieji į stadioną, o specialiai koncerno įmonių darbuotojams pastatytoje didžiulėje palapinėje, kur jiems surengtas sepcialus pobūvis.

Žmonės mums yra patys svarbiausi, todėl ši šventė – pirmiausia yra mūsų nuoširdi padėka būtent jiems, savo atsakingu darbu kasdien prisidedantiems prie koncerno sėkmės. Tai padėka ir mūsų darbuotojų artimiesiems ir visai Kėdainių krašto bendruomenei“, - sako koncerno „Vikonda“ akcininkė bei valdybos pirmininkė Jolanta Blažytė.

Pasak jos, didelė dalis kėdainiečių vienaip ar kitaip yra susijusi su koncernu „Vikonda“. Vieni patys dirba koncerno įmonėse, kitų – artimieji, giminės, kaimynai, bičiuliai ar pažįstami. Be to, šio krašto žmones apjungia ir koncerno „Vikonda“ kasmet įgyvendinami įvairūs socialiniai projektai, tad natūralu, kad kasdien dirbant ir bendradarbiaujant šventes taip pat norisi švęsti visiems drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)