Į krepšininko Dariaus Songailos ir modelio Gintarės Sabeckaitės sutuoktuvių ceremoniją svečiai pradėjo rinktis gerokai prieš 17 val.

Tarp jų - krepšininkai Robertas Javtokas ir Paulius Jankūnas, kurie šiuo metu ruošiasi Europos krepšinio čempionatui. Ceremonijoje dalyvavo ir broliai Šarūnas bei Vytenis Jasikevičiai su žmonomis. Patys jaunieji į ceremoniją vėlavo kelias minutes.


D. Songaila ir G. Sabeckaitė atvyko prabangiu „Mercedes - Benz“ visureigiu. Krepšininko išrinktoji ceremonijai pasipuošė žemę siekiančia baltos spalvos suknele.

Kaune tuokiasi krepšininkas Darius Songaila ir modelis Gintarė Sabeckaitė

Šviesiaplaukės garbanas ir veidą dengė baltas veliumas. D. Songaila pasirinko juodos spalvos kostiumą, baltos spalvos marškinius puošė juoda varlytė. Jauniesiems drabužius kūrė garsus Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

Ceremoniją pradėjo Kauno Burgundiškasis choras su daina „Aleliuja“, tuoktuves vedė Mindaugas Stasiulis. Jaunieji minėjo, kad šventėje dainuos dainininkė Vaida Genytė ir Urtė Šilagalytė, taip pat vakaro svečius savo dainomis linksmins Gytis Paškevičius.

Po vedybų ceremonijos išėję iš bažnyčios vyras ir žmona švytėjo laime. 

„Jaučiamės labai laimingi”, - žavioji nuotaka neslėpė džiaugsmo.

Paklausti, kas ceremonijoje buvo įspūdingiausia, krepšininkas drąsiai atsakė, kad tai buvo jaunoji.

Kalbėdami su žurnalistais naujoji pora prisipažino, kad jaudulys tikrai buvo.

„Jei tokiu metu nebūtų jaudulio, turėtum būti kažkoks antžmogis”, - juokavo D. Songaila.

Vestuves planavusi Kristina Kaikarienė, kuri nesitraukė nuo pozuojančių jaunavedžių prasitarė, kad šventėje dalyvauja apie 70 svečių.

G. Sabeckaitė pasirinko Songailės pavardę. Medaus mėnesį jaunieji planuoja leisti Mauricijuje.

Sužadėtuvių žiedu merginos rankos pirštas buvo papuoštas 2014-ųjų išvakarėse. Ši džiugi žinia nuaidėjo žiniasklaidoje, kuomet G.Sabeckaitė patvirtino, jog krepšininkas jai pasipiršo. 37–erių D.Songailai tai bus jau antroji santuoka, o 24–erių G.Sabeckaitei – pirmoji.

Šį pavasarį Kauno „Žalgiryje“ karjerą baigęs sportininkas ir 2009 metais konkurse „Vicemis laikinoji sostinė“ titulą iškovojusi šviesiaplaukė gražuolė susipažino prieš trejus metus.

Šių metų vasario viduryje porai gimė dvynukai – Herkus ir Joris. Su pirmąja žmona Jackie D. Songaila išsiskyrė prieš kelerius metus, santuokoje jiedu išgyveno dešimt metų ir susilaukė dukros Meilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (334)