Šią žinią naujienų portalui DELFI pirmoji patvirtino Ž. Žvagulio žmona Irena Starošaitė. Moteris sakė jau spėjusi pasveikinti jauną šeimą su kūdikio gimimu, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

„Visi labai džiaugiamės, visi jaučiasi gerai“, – portalui MIESTE.lt sakė ir Inetos mama Ramutė, džiaugsmingai priėmusi sveikinimus tapus močiute. Nors pati Ineta kilusi iš Marijampolės, gimdė Vilniuje. „Kol gimdė, laukėme jos namuose, čia Vilniuje, - pasakojo Inetos mama. - Kartu su ja buvo tik Ąžuolas“.

Pasidomėjus, kokį vardą pirmagimei suteiks Ineta ir Ąžuolas, močiute tapusi Ramutė negalėjo tiksliai įvardyti. „Dar galvoja, svarsto, net pati nežinau, todėl negaliu pasakyti. Mums dar nieko nesakė, - šypsojosi R. Puzarienė. - Net svorio tiksliai nežinau“.

Beje, portalo MIESTE.lt sveikinimus mielai priėmė ir pati Ineta: „Ačiū už sveikinimus, jaučiuosi gerai, viskas tvarkoje, labai faina. Gražuolę kokią turim!“ Pasidomėjus, kaip praėjo gimdymas, Ineta pašmaikštavo: „Na, ne masažas, bet ištveriama viskas.“

Žinia apie I. Puzaraitės nėštumą šalies žiniasklaidoje pasklido vasario pirmosiomis dienomis. Santuokai Ineta ir Ąžuolas ryžosi po kiek mažiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Į Vilniaus santuokų rūmus gegužės pabaigoje jie atvyko lydimi tik liudininkų. Trankesnes vestuves ir puotą artimiesiems jie ketina iškelti vėliau: „Bažnytinė santuoka mums abiems yra reikšmingesnė. Tai tada jau susikviesime visus. Dabar mums užtenka ir liudininkų“, – naujienų portalui DELFI iškart po civilinės santuokos įregistravimo sakė I. Puzaraitė.

Poros santykiai į viešumą išlindo 2013 metų pabaigoje. 2014 metų rudenį Ineta su Ąžuolu persikraustė į bendrus namus. Iš Didžiosios Britanijos grįžęs Ą. Žvagulis ėmėsi vadovauti tėvo įsigytam naktiniam klubui. I. Puzaraitė dainavimą derina su dar viena veikla - organizuoja renginius ir dirba muzikos leidybos įmonėje.

Inetos Puzaraitės ir Ąžuolo Žvagulio vestuvės – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)