Gimtadienio proga pasveikinta ir pakalbinta aktorė teigė, kad švęsti nesiruošia, nes diena itin kupina darbų. Šiandien ji skuba į rugpjūčio pabaigoje vyksiančio teatralizuoto Aleksandro Vasiljevo šou „Mados alchemija“ repeticiją, o vakare eina vakarienauti su vyru.

Paklausta apie tai, kokį vaidmenį ji atliks A. Vasiljevo rengiamame šou, moteris labai neatviravo, tačiau naujienų portalui DELFI atskleidė, kad ji kartu su mados istoriku ves šį renginį.

„Nebūsiu tipiška vedėja, kuri pranešinėja būsimus numerius“, - būsimu šou intrigavo G. Baikšytė, tačiau išliko paslaptinga.

Dažną gimtadienį lydi ir dovanos šventės kaltininkui, tačiau grožiu ir veiklumu pasižyminti aktorė sako, kad apie jokias materiales dovanas negalvoja, nes ne tai yra svarbiausia.

„Man dovana yra tai, kad šiandien galiu eiti repetuoti ir žinau, kad ten mane sveikins. Pati didžiausia dovana yra matyti širdžiai brangius žmones ir jausti, kad esi reikalingas“ – naujienų portalui DELFI kalbėjo aktorė.

Produktyviai pastaruosius metus praleidusi menininkė tikisi ir toliau
aktyviai gyventi bei kurti. „Šie metai man buvo labai intensyvūs, turiu daug įvairaus pobūdžio veiklos. Tad norėčiau sau palinkėti, kad tos veiklos netrūktų ir kitais metais, o tam, kad tai išsipildytų svarbiausia yra sveikata. Ji reikalinga tiek vyresniam, tiek jaunesniam, tad visi branginkime sveikatą“, - pokalbį baigė ir į repeticiją nuskubėjo sukaktuvininkė Gražina Baikštytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)