Manto kortas galės įsigyti tik 3 tūkst. žmonių, tik tiek jų yra pagaminta, o 500 laimingųjų jas įsigys su pačio Manto parašu. „Visi, kas jas užsisakė internetu, gaus jas su autografu, – portalui MIESTE.lt tikino Mantas. – Be to, kiekviena parduotuvė taip pat turės po 50 kortų kaladžių su parašais.“

Tiesa, pasidomėjus, ar M.Katleris pats prižiūri užsakymus, atsiskaitymus ir neša į paštą jas išsiųsti – tai paneigė: „Turiu komandą, kuri tai padaro už mane. Vienas niekaip nesusidoročiau“, – pasakojo Mantas. Beje, kortas buvo galima įsigyti ir festivalyje „Radistai Village“, Obuolių saloje.

Vardinių Manto Katlerio kortų kaladės kaina – 9,69 eurai. „1969 metais gimė Jennifer Lopez, man kaip feministui, tai labai svarbūs metai“, – juokavo Mantas, paprašytas papasakoti tokios kainos prasmę.

Primename, kad prieš pusmetį Mantui kilo mintis sukurti kortas, kuriose įsiamžintų ne tik žymūs, bet ir visi norintys lietuviai. „Radau senas kortas su pornografijos atvaizdais. Peržvelgiau ir pastebėjau, kad viskas ten išdėliota atsitiktine tvarka, – pasakojo M.Katleris. – Mano nuomone, ant tūzo turėtų būti pačios gražiausios merginos, o ten taip nebuvo. Tada prisiminiau savo dešimtbalę sistemą ir su draugu nusprendėme, kad būtų gera idėja padaryti tokias kortas, kur kortos vertė atitiktų žmogaus išvaizdą.“

Vaikinai taip pat buvo vertinami pagal dešimtbalę sistemą, o pats Mantas kikendamas prisipažino, kad sugudravo ir savęs neįvertino jokiu balu. Jo nuotrauka puošia džokerio kortą.