Dainininkė Karina Krysko – Skambinė, profesionali sportinių šokių šokėja Eglė Straleckaitė, vestuvių planuotoja Inga Budrienė, televizijos gerbėtoja Gerda Stiklickienė, „Božolė“ choro lyderė Jurga Liukaitienė, choreografė, klubo „Girls Only“ vadovė Kristina Burneikienė, „Mis Lietuva“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, grožio konkursų dalyvė Diana Nižnik ir dar keletas moterų tapo dviejų kūrėjų – drabužių dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės ir tapytojos Rasos Staskonytės bendro projekto „Emocijos“ įkvėpėjomis bei įgyvendintojomis. Žinomos šou pasaulio atstovės pasipuošė specialiai temai kurtais drabužiais bei tapybos ant kūno piešiniais.

Didžioji dalis gražuolių į kirpėjo Karolio Murausko ir visažistės Raimondos Balsytės rankas pateko popiet. Pasigražinusios merginos išsirinko labiausiai joms derančius drabužius. Įvaizdį sustiprino R. Staskonytės ant kūno sukurti paveikslai.

„Dieną oras buvo puikus, todėl spėjome Kauno jachtklube surengti improvizuotą fotosesiją. Norėjome ir projektą čia pristatyti, bet dėl lietaus teko oficialią renginio dalį rengti restorane“, - sakė A. Jurkšaitytė.
Eglė Straleckaitė

Kurdama itin vasarišką kolekciją ji naudojo tik natūralius, pastelinių spalvų audinius. Kiek ryškesnis buvo šilkas. Iš itin lepaus audinio buvo pasiūta suknelė K. Krysko – Skambinei.

„Kartą esu dalyvavusi piešinių ant kūno pristatymo renginyje. Bet tai buvo gal prieš 15 metų. Tuomet buvo išdailintas gerokai didesnis plotas odos“, - su šypsena pasakojo dainininkė.

Tuo tarpu daugeliui kitų patikėti ant kūno tapančia dailininke teko pirmą kartą.

„Gaila, kad piešinys išsilaikys neilgai... Stebėti, kaip jis gimsta, buvo labai įdomu ir nė kiek nevargino“, - sakė E. Straleckaitė.

Idėja surengti bendrą projektą A. Jurkšaitytei ir R. Staskonytei kilo plaukiojant baikerio ir fotografo Jono Pugevičiaus jachta Kauno mariomis. Kūrėjos sakė negalėjusios šalin nuginti minčių apie tai, kaip drabužių ir piešinių derinys būtų puikiai atskleistas ypatingo gamtovaizdžio apsuptyje.

Renginyje, kurį vedė charizmatiškasis Dainius Martinaitis, įvyko ir kiek netikėtas įvykis – mentalistas Nicholas Kin pasipiršo savo mylimajai R. Balsytei. Skambant griausmingoms publikos ovacijoms sutrikusi visažo meistrė ištarė „taip“.