Saulėtą, bet vėjuotą penktadienio popietę Irūna ir Marius klaidžiojo po J. Basanavičiaus gatvę – filmavo vaizdo klipą naujai dainai „Vasara karšta“. Tai – netradicinė daina: joje bus pasakojama apie lietuvaičių poilsį ir linksmybes Palangoje.

„Dar nėra vasaros, todėl vaizdo klipas pasirodys rugpjūtį – kai bus tikroji vasara“, – juokavo Irūna.

Populiarūs atlikėjai nutarė įsijausti į tautiečių vaidmenį – Irūna nuskubėjo į dėvėtų drabužių parduotuvę „Humana“ ir nusipirko blizgantį švarkelį bei rankinę, taip pat apsiavė ryškiai mėlynus batus, su kuriais kartais pasirodo scenoje.

Nors tokio stiliaus batukai nėra pritaikyti vaikščioti Palangos gatvėmis, dažna lietuvaitė nesidrovi jais išeiti pasivaikščioti į „basanovkę“. Vaikščioti pabandė ir Irūna, tačiau batai vis užstrigdavo į vandens nuotekoms nutekėti skirtas groteles.

Tuo metu M. Jampolskis atrodė kaip tikras Panevėžio „gezas“ – apsirengęs tradiciniu, bet išeiginiu juodos spalvos sportiniu „Adidas“ kostiumu. „Visa Lietuva yra kaimas, mes taip pat iš kaimo, todėl ją ir parodysime“, – juokavo Marius.

Atlikėjas neslėpė, kad vaizdo klipe panaudos J. Basanavičiaus gatvėje matytus „įsimintinus tipažus“.

„Pabandėme įsijausti į žiūrovo pusę ir pajausti tą dvasią – nusifotkinti su sliekučiu, pavalgyti cipakų, žodžiu padaryti viską, ko patys nedarome“, – sakė jis.

„Iš tikrųjų neturime laiko net pabūti prie jūros, nelabai pamatysite mus poilsiaujančius, todėl pagaliau pirmą kartą nueisime prie jūros – čia irgi yra ką parodyti“, – sakė Irūna.

„O aš mačiau, – pareiškė Marius. – Ir dabar filmuosime, kaip geriame šaltą alų ir valgome karštus čeburekus.“

Kaip Irūna ir Marius atrodė Palangoje, žiūrėkite DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (477)