Šiemet savo jėgas išbandys ir televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, dainininkės Karina Krysko-Skambinė, Inngrida Martinkėnaitė, Vilija Matačiūnaitė ir žinių vedėja Agnė Zacharevičienė.

Prieš prasidedant orientaciniam raliui G. Gurevičiūtė DELFI sakė jaudulio nejaučianti.

„Turime labai nuostabią komandą ir čia atvykome smagiai praleisti laiką. Kokie bus rezultatai, pamatysime vėliau. Jaudulio tikrai nejaučiu, esame turėję ir rimtesnių lenktynių“, – kalbėjo G. Gurevičiūtė.

Gražuolė televizijos laidų vedėja neabejoja, kad jos komanda yra stipri, tačiau orientaciniame ralyje dalyvaujančios žinomos moterys tenori smagiai praleisti laiką.

„Susirinkome čia ne nugalėti ir ne lenktyniauti, o gerai praleisti laiką, tai tuo atžvilgiu mano komanda yra labai stipri. Visos esame senokai pažįstamos, mano komandos moterys yra labai linksmos“, – sakė G. Gurevičiūtė.

Liepos 15 – 18 dienomis Palangoje vyksta jau šešioliktosios 1000 km lenktynės. Ši greičio ir azarto fiesta, į kurią susirenka dalyviai iš tokių valstybių kaip Didžioji Britanija, Olandija, Rusija, Belgija, Latvija, Estija, Lenkija ir kt., pritraukia šimtatūkstantines žiūrovų minias, o lenktynių transliacijos per televiziją stebimos bemaž milijoninės žiūrovų auditorijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)