12
Kitas

Darbai nuvijo iki Indijos

Kokios R. Tautkaus laukia gimtadienio staigmenos, jis dar ir pats nežinojo, mat bičiuliai rengė jam siurprizą.

„Kadangi gimtadienis yra vasaros viduryje, labai džiaugiuosi galėdamas sutikti jį tokiu gražiu metu ir paminėti jį su draugais. Ši dovana man kasmet vis brangesnė.“, - DELFI sakė muzikas.

Daug laiko užsienyje praleidžiantis R. Tautkus neseniai lankėsi už Atlanto, keliavo po senąjį Europos žemyną.

„Turėjome konferencijas, paskaitas, pažintines darbines keliones su verslo mokykla, su kuria bendradarbiaujame. Savaitę praleidome Kanadoje, savaitę Ispanijoje“, - pasakoja jau kurį laiką viešumoje retai pasirodantis kūrėjas.

Tačiau vyras juokais prisimena posakį, kad jei žmogaus nerodo per televiziją, tai dar nereiškia, kad jis nieko ir neveikia šiame gyvenime.
Raigardas Tautkus

Televizijos etapas baigėsi

Raigardas neslepia, kad televizijos etapas, kai jis su Šampaniniu Kauno choru dalyvavo muzikiniame projekte, buvo labai geras ir spalvingas, suteikė daug emocijų ir patirties. Bet gaišino kaip kūrėjo laiką.

„Nebeturėjau kada prodiusuoti savo atlikėjų. Nesigailiu dalyvavęs TV projektuose, bet jiems turbūt skyriau per daug laiko. Buvo tikrai smagu ir gera, bet nespėdavau padaryti to, ką norėdavau“, - neslepia jis.

Užsienyje R. Tautkus prodiusuoja apie 40 atlikėjų. Lietuvoje – dar tiek pat. Tarp jų ir Egidijų Dragūną, Soliarį, grupę „Naktinės personos“. Todėl veiklos kompozitoriui netrūksta. Tiesa, bendradarbiaudamas su užsienio atlikėjais R. Tautkus renkasi įvairius slapyvardžius. Jų, sako, turintis apie kelias dešimtis.

„Skirtingi muzikos žanrai, skirtingos šalys. Prodiusuoju nuo elektroninės muzikos iki džiazo, nuo populiariosios muzikos iki roko. Todėl su skirtingais slapyvardžiais dirbti yra kur kas paprasčiau“, - paaiškina lietuvių kompozitorius, taip pat kuriantis ir prodiusuojantis deep house, šokių, lounge muziką.
Raigardas Tautkus su šeima
12
Kitas

Darbai nuvijo iki Indijos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)