Įveikę kelis šimtus metrų šturmano vietoje, žymūs žmonės savo simpatijas vienbalsiai atidavė visų laikų geriausiai parduodamam „Lamborghini“ modeliui – kabrioletui „Gallardo“. A. Valentaitė, iš pradžių neslėpusi simpatijų „Ferrari“ automobiliui, po pasivažinėjimo savo nuomonę pakeitė ir tikino, kad „Lamborghini“ tikrai atrastų vietos ir savo garaže.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kuomet viena gražiausių šalies moterų A. Valentaitė sėdo į įspūdingų pinigų vertus automobilius. Daug keliaujanti moteris ir anksčiau buvo išbandžiusius abejų gamintojų šedevrus.

Paklausta, kokiu didžiausiu greičiu jai yra tekę važiuoti šiais superautomobiliais, moteris DELFI sakė:„Yra palakstę. Net nežinau tikslaus greičio. Važiavome siauromis gatvelėmis ir keliais. Ten gali pajausti tikrą greitį“.

Šias mašinas ketvirtadienį patikėta vairuoti patikėta profesionaliems lenktynininkams iš Lenkijos. Juos išbandyti bus galima ir „Nemuno žiedo“ trasoje, Kauno rajone, ir „Eneos 1000 km lenktynėsePalangoje. Keleiviams sėdint šturmano vietoje, vairuotojai iš automobilių ketina išspausti maksimumą, kad keleiviai pasijustų lyg dalyvaujantys tikrose lenktynėse.

2010 m. modelis „Ferrari F458 Italia“ – Italijos automobilių gamintojo „Ferrari“ sukurtas sportinis automobilis, kuriame susilieja unikalus dizainas, pažangios technologijos ir „Formulė 1“ lenkynėse įgyta patirtis. Po šio automobilio variklio dangčiu riaumoja 8 cilindrų, 4,5 l tūrio variklis. Iki 100 km/val. greičio jis įsibėgėja vos per 3,5 sekundės. Maksimalus „Ferrari F458 Italia“ pasiekiamas greitis – 340 km/val.

2009 m. modelis „Lamborghini Gallardo“ – Italijos gamintojo „Lamborghini“ kūrinys. Tai yra visų laikų geriausiai parduodamas „Lamborghini“ modelis. Paskutinis šio modelio automobilis iš gamyklos išriedėjo 2013 m. Šis gražuolis, pavadintas kovinio buliaus vardu, yra varomas 10 cilindrų, 5,2 l tūrio varikliu, 100 km/val. greitį pasiekia per 3,5 sekundės. Maksmimalus jo išvystomas greitis yra 324 km/val.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)